Maria Langbak

Jeg er en helhedsorienteret læge og kalder mig for Naturlægen. Min ambition er at være brobygger mellem det konventionelle sundhedssystem og mere komplementære behandlingsmetoder. Begge former for tilgange til menneskets natur har uden tvivl deres berettigelse, og anvendt korrekt sammen kan man opnå fantastiske resultater.

For mig at se kan sand sundhed kun opstå, når man tager hånd om både krop, sind og sjæl. Derfor kigger jeg ikke blot på den fysiske krop, men ligeledes på et menneskes indre liv og kontakt til sig selv. 

Hvorfor blev jeg Naturlægen?

Min vej mod Naturlægen begyndte for alvor, da jeg som en vestjysk naiv 20 årig pige startede på medicinstudiet med det formål at blive læge med speciale i naturlig årsagsbehandling. Et valg som delvist var udsprunget efter mit eget møde med et lettere forstokket sundhedsvæsen, som blot symptombehandlede og ikke tålte kritiske spørgsmål til behandlingen af mit eksem. Jeg blev smidt ud af hudlægen og bedt om aldrig at komme igen. Jeg opsøgte derfor en heilpraktiker, og 3 måneder senere var jeg helbredt. På naturlig vis – med kost, vitaminer/mineraler og naturmedicin. Min nysgerrighed på den holistiske verden blev der for alvor vakt.

I mit arbejde med patienter gennem de sidste 10 år har jeg oplevet talrige eksempler på, hvordan en kombination af indsigter fra den klassiske lægevidenskab kombineret med min holistiske og naturmedicinske tilgang har hjulpet patienter.

Min altoverskyggende mission som Naturlægen er således at bringe denne kombinerede behandlingsform i spil bedst muligt. Denne måde at anskue sygdomme og behandling på kræver både mere tid og et andet fokus end der tilbydes i det offentlige sundhedsvæsen. Derfor har jeg startet Naturlægen.