Boost din fertilitet naturligt

Forløbene

Individuelle og skræddersyede fertilitetsforløb

Naturlægen og Wenche Katrine udbyder de mest unikke fertilitetsforløb i Danmark, hvor der kombineres flere forskellige metoder fra den naturmedicinske verden og den holistiske lægekundskab. Vi fokuserer  både på det rent fysiske, det psykiske og på kroppens mere energimæssige plan. Alle forløb er individuelle og behandlingsplanen skræddersyes behovet hos det enkelte par. Et typisk forløb tager 4-6 måneder

Vi laver udelukkende forløb, fordi den måde vi arbejder på og de ting vi igangsætter kræver, at man mødes mere end en gang. Vi bestræber os på årsagsbehandling og ikke blot symptomlindring.

Wenche Katrine, som til dagligt kun går under navnet Wenche, er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut og kraniosakralterapeut.

"Jeg har været i de bedste hænder"

Maria har med sin holistiske og professionelle tilgang hjulpet mig til en ukompliceret graviditet efter et langt sygdomsforløb og 2 graviditeter, der begge endte med spontane aborter. Jeg har under hele forløbet haft tillid til hendes kunnen og har følt, at jeg har været i de bedste hænder.

- Trine

Vi udbyder to forløb

Det lille forløb – pris: 7.500 kr

Det lille forløb er til en person. Det kunne være en kvinde med PCOS eller endometriose, hvor manden har en helt normal og god sædkvalitet.

Det store forløb – pris 13.500 kr

Det store forløb er til de par, som ønsker en naturmedicinsk behandling af både manden og kvinden. I

Begge forløb har inkluderet:

3 konsultationer hos Naturlægen inkl. akupunkturbehandling
3 konsultationer hos Wenche Katrine inkl. kraniosakralbehandling
2 håranalyser

I det store forløb gælder dette for begge parter. 

Til hvert forløb er der inkluderet 6 email-korrespondancer pr klient med hver behandler, samt en kort telefonkonsultation et par uger efter hver konsultation. 

 

Første konsultation

I vores forløb mødes i første gang af Naturlægen. Forinden denne konsultation har du udfyldt et spørgeskema om din baggrundshistorie og returneret dette til klinikken. Ved første konsultation starter vi med en grundig samtale omkring din situation og helbred generelt.

Efterfølgende udfører jeg altid en top-tå klinisk lægeundersøgelse, en irisanalyse og en såkaldt posturologisk test for at tjekke for skævheder i kroppen.

Jeg anvender desuden en såkaldt hårcelle analysetest (CellWell). Dette udstyr er godkendt som epigenetisk testudstyr af FDA i USA.
Konsultationen afsluttes med en akupunkturbehandling med enten nåle eller frekvenser. 

Indenfor en uge efter konsultationen modtager du på mail den endelige behandlingplan

Anden konsultation

Første konsultation hos Wenche Katrine er typisk placeret 1-2 uger efter mødet med Naturlægen.

Forud for konsultationen hos Wenche Katrine har du lavet og fremsendt en 3 dages kostdagbog med registrering af, hvad du spiser og drikker. Wenche Katrine har forinden konsultationen gennemgået dette, samt spørgeskemaet med din baggrundshistorie. Kostdagbøgerne gennemgås omhyggeligt med dig til konsultationen og Wenche Katrine kommer herefter med konkrete forslag til de eventuelle kostændringer, der kan være aktuelle for dig. Her kan også være tale om forslag supplerende kosttilskud. Der afsluttes med en kraniosakralbehandling.
De øvrige konsultationer ligger typisk jævnt fordelt over en periode på 4-6 måneder.

Når man er i forløb kan endvidere tilkøbes yderligere akupunktur eller kraniosakralbehandlinger.

Lyder det som noget for dig?

Vi er klar til at hjælpe dig videre