Det dyrebareste vi har

Hvorfor arbejde med små mennesker?

Som mor til 3 ved jeg, hvor meget det betyder for hele familien, at børnene trives både fysisk og psykisk. 

Da mit mellemste barn i en lang periode ikke trivedes, oplevede jeg, hvor vigtigt det er som mor (og far) at lytte til sin intuition og gøre det, som føles rigtigt. Jeg tøvede lang tid med at følge min sandhed af frygt for at blive stemplet som  “hysterisk” eller nutidens “helse-else”. Min erfaring er nemlig, at det sker ret hurtigt, hvis man afviger fra den vej og de normer, som alle andre følger. 

I sidste ende fandt jeg dog ud af, at kun jeg kunne vende vores situation. Jeg kendte mit barn bedst, og derfor måtte jeg tage ansvaret. Pludselig betød andres mening derfor mindre. Sådan startede min søns healings rejse.

Sådan startede vejen hjem. Både for min søn og jeg.

Børn er nemlig fantastiske små spejle på, hvad der skal ryddes op i indeni forældrene. Af gamle overbevisninger og vaner. Derfor er børnene den største gave i vores liv. 

For mig betød det utroligt meget at blive mødt af behandlere, som respekterede og anerkendte at den moderlige intuition aldrig slår fejl. Denne læring har jeg taget med mig i mit virke. 

At arbejde naturmedicinsk med børn er ret vidunderligt.

Børnekroppen har ofte en endnu bevaret naturlig evne til at gå i retning af større sundhed, hvis de rigtige ting i “miljøet” fjernes og de nødvendige byggeklodser tilsættes.

Børnene kan hele som lyn og torden, hvis de rigtige tiltag sættes i gang. 

Lad derfor børnene komme til mig 🙂